САЙ КЕЙ/PSYCH-K

Е метод, който може бързо и безопасно да ви бъде полезен за Промяна на негативните в позитивни вярвания, да балансира и свали емоционалния стрес от преживяни трудни ситуации като раздяла с партньор, трудности от различно естество, /работа, самооценка, страхове, блокажи, фобии/ да се разбере скрито послание на алергии, болести или повтарящи се ситуации да балансира отношенията с партньор, работодател, родители, деца, приятели и други да балансира отношението ви към различни чувства, емоции, състояния, предмети като контрол, свобода, любов, мъже, жени, агресия, перфекционизъм, всичко, което би могло да ви затруднява или да провокира стрес във вас.

Какво е Сай кей /PSYCH-K/

 

Това е метод, който е разработен от психолога Роб Уилямс, който използва откритията на епигенетиката и невробиологията и по специално отркритията на Брус Липтън /тук има линк към видеото на Брус Липтън и Роб уилямс. Видео.
Сай кей /PSYCH-K/ работи с балансиране на двете мозъчни хемисфери в поза за цялостна мозъчна дейност. Балансирането създава потенциала, вие сте тези, които създават резултатите, чрез своите действия. То помага да се освободим от стреса и от вътрешните конфликти, които са основната причина, както за психологическите, така и за телесните ни проблеми, но действията които предприемаме са в основата на нашата промяна.

КАК РАБОТИ Сай кей /PSYCH-K/?

 

Сай кей /PSYCH-K/ използва кинезиологичен или мускулен тест за връзка с подсъзнанието и за даване на ясен и точен отговор за ДА ИЛИ НЕ.

 

Простичко казано

 

Вие казвате на глас вярването , което искате да проверите дали съществува във вашата система
Пример: АЗ обичам себе си – прави се мускулен тест, ако отговорът е силен т.е ръката не падне това е истина за вашето подсъзнание и вие вярвате в това.

 

Ако ръката ви даде слаб мускулен отговор и падне, това означава, че в подсъзнанието ви няма такова вярване и тъй като ние се управляваме от подсъзнанието си е необходимо да сложим това положително вярване, за да може да подобри нашата самооценка, да сме по мотивирани, да ни помогне да сме по загрижени за себе си и много други.

 

Самия процес се извършва от специално обучен и дипломиран Фасилитатор, който спазва стриктни протоколи за работа. Той мери твърдението с МТ /мускулен тест/, търси силна мозъчна хемисфера, поставя клиента в поза за цялостна мозъчна дейност, заключва новото състояние и прави последващ тест за проверка на интегрираното вярване. Сай Кей работи само с положителни вярвания.

ЗА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА САЙ КЕЙ /PSYCH-K/?

 

САЙ-КЕЙ /PSYCH-K/ трансформира себе-саботиращите и себе-ограничаващи подсъзнателни вярвания, в подкрепящи подсъзнателни вярвания. В рамките на около 10 минути, с помощта на САЙ-КЕЙ, стресът се трансформира в истински покой, а това неизбежно повлиява всичко останало – физическото ни здраве, психологическото ни състояние, поведението ни и живота ни като цяло.

Това е метод, който надхвърля и отива отвъд стандартните начини за визуализация, утвърждения, волева промяна и позитивно мислене, и този процес е особено ефективен за промяната на поведенческите навици, за редуцирането на стреса, за подобряване на физиологичното ни и психологическо благосъстояние, както и за цялостната промяна на живота ни.